News

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forums

Collapse
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
  • New Topics
Clear All
new posts
No content found
Show More
  • Filter
  • Time
  • Show
  • New Topics
Clear All
new posts
Please log in to your account to view your subscribed posts.
Directory Topics Posts Last Post
Anything you want to talk about gaming!
Topics: 155 Posts: 954
155 954
RX570
Hello From Australia
by RX570
Sub-Forums:
Announcements (11/61)
Enthusiast-Grade : Thunder K3 Thunder K7
Topics: 12 Posts: 42
12 42
The Family : X3 - X5 - X7
Topics: 929 Posts: 6,448
Last Post: Oceania
929 6,448
Zerofallen
Oceania
Sub-Forums:
Review (37/82)
Key Features (28/170)
Support (529/3,329)
FAQs & Updates (37/164)
Availability (8/100)
New Family member
Topics: 38 Posts: 135
38 135
Sub-Forums:
FAQs (5/10)
Review (2/4)
Support (13/41)
New Family member
Topics: 32 Posts: 166
32 166
RX570
Should I be worried?
by RX570
Sub-Forums:
FAQs (1/1)
Review (0/0)
Support (12/96)
Advanced Gaming : Thunder M7
Topics: 6 Posts: 22
6 22
Let's create the ultimate gaming experience!
Topics: 21 Posts: 104
Last Post: B7 falling apart
21 104
Man-go_63
B7 falling apart
Everything Forum Related!
Topics: 11 Posts: 45
11 45

What's Going On

Collapse

There are currently 23 users online. 1 members and 22 guests.

Most users ever online was 144 at 05:35 PM on 04-27-2017.

Welcome to AORUS FORUM

Collapse

GEAR UP NOW!

Collapse

Latest Topics

Collapse

  • bobbymatchbox
    Aorus X7 v2 motherboard dead
    bobbymatchbox
    I bought an X7 in Dec 2014 from Overclocker UK. After just 2.5 years the mother board has died. I believe the warranty is 2 years (?). I consider this...
    05-24-2017, 01:58 PM
  • palmzee
    Hello From Australia
    palmzee
    New owner of the AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition.

    Tried applying for my 4 year warranty but it fails to submit. All boxes entered correctly....
    05-24-2017, 06:56 AM
  • briandev
    Brand new x5v6
    briandev
    Brand new x5v6 netwrk issues out of the box tried uninstalling as I read somewhere here tried reinstalling drivers tried removing tried almost everything...
    05-23-2017, 04:14 AM
Working...
X